Hallonkvargmed jordnötssmörsås, hjortronröra och färska jordgubbar. Rör samman hjortron med en gnutta naturell stevia och skiva några färska jordgubbar
Jag smaksatte den med apelsin, kalamondin (som jag skrev om i dessertinlägget) och nypon. Var jättenoga med att röra hela tiden så att det inte blir ”äggröra” i botten på kastrullen
05Idag åt jag Lindahls kvarg "persika passion" blandat med lite naturell kvarg, som jag sedan toppade med rostad kokos, mandlar och cashewnötter och naturella mullbär. 05Idag åt jag Lindahls kvarg "persika passion" blandat med lite naturell kvarg, som jag sedan toppade med rostad kokos, mandlar och cashewnötter och naturella mullbär
Att äta proteinrik kvarg blir om möjligt allt mer populärt i vårt hälsomedvetna (fixerade. Till frukost vill jag ha gröt eller fil och flingor och ett par mackor med gott pålägg, men mellanmål och kvällsmål är en mer öppen historia
Krydda med dragon, persilja, salt och vitpeppar efter smak. KVARGBEA. KVARGBEA. 3 dl kvarg. 3 dl kvarg. För ett tag sen gjorde jag en kall beasås som intresserade många här i bloggen
Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans medkvargen. Kör på medelvärme så att de verkligen hinner bli genomstekta innan de bränns på utsidan
Rör ihop kvargenmed havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel
Vegetarisk kvargpajmed spenat. Servera med sallad. 5 dl grahamsmjöl, 125 g kvarg eller kesella lätt, 50 g flytande margarin, 2 msk kallt vatten, salt. 3 ägg, 125 g kvarg eller kesella lätt, 1. 5 hackad purjolök med 10-15 ”bollar” fryst spenat i en stekpanna i lite olja
Nedan hittar ni mitt recept på scones med havre & kvarg, hoppas ni gillar det. Nygräddade med antingen sylt eller ost & smör kan ju vara ett av det bästa man kan ha vid frukostbordet eller till kvällsmål
Och som vanligt finns det massor med olika recept. Kvargen blir som glass. Jag åt mina våfflor med Lindahls vaniljkvarg (den utan tillsatt socker) som jag ställt in en stund i frysen, ca 45 minuter
30 bullar 50 g jäst 150 g smör eller margarin 2 påsar saffran (à 1/2 g) 2 dl socker 5 dl mjölk 250 g kvarg (1 %) 1/2 tsk salt 1 ägg ev 1 1/2 dl russin ca 16 dl vetemjöl (16 dl motsvarar 960 g) Till pensling ägg Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.