Limerutor bakat, bakning, citrus, citrusdessert, citrusdesserter, citrusefterrätt, citrusefterrätter, citrusfyllning, citruspaj, citrusrutor, dessert, desserter, efterrätt, fika, liemfyllningen, lime, lime bars, limefrukt, limefrukter, limekaka, limekakor, limepaj, limerutor, limeskal, mat, mördeg, mördegsbotten, recept | 24 st matorama
Citrusrutor Smält smöret. Tvätta lime och apelsin noga och riv skalet fint. Pressa ur saften ur alla frukterna, tillsammans ska det bli 1 1/2 dl Hemmets Journal
Citrusrutor Blanda mjöl, socker, kakao och bakpulver, för hand eller i en matberedare. Tillsätt matfettet skuret i mindre bitar Matklubben.nu
Citrusrutor från Palermo Sätt ugnen på 225 grader. Smält matfettet i en kastrull eller i mikron. Låt svalna. Vispa ägg, socker och salt pösigt, gärna med elvisp Matklubben.nu
Man tager vad man haver Det som inte var vidare nyttigt var citrusrutor som jag hade kvar i frysen sen tidigare. Är det bara jag som tycker att idag är som upplagd för riktigt fredagsmys Millas lilla mumshörna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.