Coda alla Vaccinara – oxsvansragu
Matmammans Julblogg
Matmammans Julblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg oxsvans i bitar
  • 3-4 finhackade vitlöksklyftor
  • 2-3 msk olivolja
  • 3 morötter i 2-3 cm grova skivor
  • 1 gul lök i skivor
  • 4-5 stjälkar selleri, i bitar på 4-5 cm 2-3 burkar krossade tomater
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 2 msk fransk senap (dijon)
  • 3-4 dl vitt eller rött vin eller oxbuljong
  • 2 tsk fänkålsfrön
  • salt och svartpeppar efter behag
  • 1-2 tsk strösocker
  • en näve finklippt persilja, helst slätbladig

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.