800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0
Lägg alla ingredienserna i en hög skål och sätt ner stavmixern i botten. 1 lime – rivet skal och saften. Forma till biffar och stek i smör, ca 2 minuter på varje sida på ganska hög värme. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. 1 lime – rivet skal och saften. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Här är hennes supergoda recept påfisk med räkor och fetaost. Alla recept är utan socker, gluten, onödiga tillsatser och de innehåller dessutom ganska få kolhydrater
Varför inte ta och byta ut dina vanliga hamburgare/pannbiffar mot fiskburgare istället. Det är minst lika lätt att göra som vanliga pannbiffar och dessutom så blir det mycket godare
Blanda olja med skal samt saft från citronen och pensla blandningen på laxen. När potatisen och broccolin är klar, häll av vattnet och tillsätt salt, vitpeppar, smör och mjölk efter tycke och smak och rör till ett jämnt och klumpfritt mos (brukar mosa allt med en gaffel och sedan vispa ihop det med hjälp av elvispen)
Stek en kortis på varje sida i kokosolja tills fisken är färdig - Voilá. Mandel-kokos-citronpanerad torsk, ungsrostad sötpotatis och blomkål, grönärt-hummus och en fräsch sallad på bladspenat, sockerärtor, tomater och gurka
Men likaså är det viktigt att stanna upp, och ge sig själv en klapp på axeln. Svaga och orkeslösa. En middagsgäst fick vi sedan på kvällen, lillasyster skulle sova över
Här serverades den med fiskekaka / fiskbiffar i pitabröd, senare i veckan blir det hamburgare. och det fina är att den blir bara godare av att stå en dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.