Confiterat bogfläsk med sötsur lök
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläskbog
  • 2 krossade enbär
  •  
  • Sås
  • 4 katrinplommon
  • 3 msk balsamvinäger
  • 1 liten kvist rosmarin
  • 4 enbär
  • 1/2 dl äppelmust
  • 2 dl kalvfond (vatten + fond från flaska)
  • 1 dl ljust öl
  • 1 msk smör
  • salt
  • 4 msk honung
  • 1 dl röd balsamvinäger
  • 2 dl mörkt öl
  • 1/2 msk krossade enbär
  • 1/2 msk hela korianderfrön
  • 1/2 msk hel anis
  • 1/2 msk hel spiskummin (eller 1 tsk malen)
  • 2 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 1 msk salt
  • 1 kilo magert bogfläsk med svål
  • 600 –700 g smör eller ister
  •  
  • Sötsur lök
  • 12 –15 pärllökar eller steklökar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.