Den härliga rosa färgen kommer ifrån rabarberspadet. 6 glas 24 cl vodka 12 cl cointreau 12 cl rabarberspad eller koncentrerad rabarbersaft 12 cl pressad citronsaft is Häll vodka, cointreau, rabarberspad, citron och is i en shaker
Ingredienser Portioner. 4 2 dl kallt vatten 1 påse te med smak av nypon eller annat fruktörtte 2 dl tranbärsjuice 1 msk agavesirap eller honung 3 msk färskpressad limejuice 12 cl vodka 8 cl Cointreau (citruslikör) is Lägg till i inköpslistan
Clean and cut the pork belly into cubes around 2 inches long. Boil a large pot of water, add cooking wine, 2 slices of ginger and 2 green onions, cook the pork belly for around 4 minutes
Blanda alltsammans i ett högt, väl kylt glas och dekorera gärna med en apelsinskiva. Vill du göra den ännu mer vuxen byter du ut läsken mot Schweppes Red Fusion-mix och apelsinjuicen mot limekoncentrat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.