Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Garnera med blåbär och kronblad från ringblommor. Koka grädden med gelésocker multi i en kastrull, 30 sekunder
Jag har funderat på couscous, bulgur ugnsrostad potatis. Har bara mobilen med mig. Fast jag annars nästan aldrig köper färdig pommes så gör jag det just till fläskfilé med dragonsås
Jag använder en bunke i rostfritt stål som får stå i en kastrull till hälften fylld med vatten. Jag diskar och sköljer alla redskap och burkar i kokande vatten och torkar med en ren handduk
Halloumistroganoff serverad medcouscous och gurka. Istället för att låta halloumin koka med i såsen ska jag steka den separat och vänta med att lägga den i såsen tills dess att rätten serveras
Tillred couscousen enligt anvisningar med stoppa i grönsaksbuljongtärning istället för salt. Vi har ju en hel sommar framför oss med många varma sommarkvällar
Välj om du vill göra tårtan med smörkräm eller helt mjölkfri med kokosfrosting. Smält smöret eller kokosoljan utan att det blir hett och blanda med äggulorna, lite i taget
Fyll upp med olivoljan. Går att variera efter egen smak med andra ingredienser. Ner med det i en burk och ställ det mörkt så det behåller sin fina gröna färg
OljaRingblommor1 del ringblomsolja3 delar olja+1/4 bivax(500 g olja + 125 g bivax)Jag plockade massor med ringblommor och la i en glasburk (med lock) och täckte bladen med rapsolja
Servera med en god sallad, gärna medcouscous i. Riktigt gott, speciellt med en matig sallad till. I med strimlad skinka, riven ost och smaka av med italiensk salladskrydda
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.