Tror att det ursprungligen är ett Arlarecept som med tiden modifierats en aning. Till söndagsmiddag blev det Apelsinkotletter, en rätt som serverades flitigt för ca tio-femton år sedan
Vad hände med vår första sommarmåndad liksom. Onsdag - Apelsinkotlett och potatissallad Caprese. Jag har gått med jacka på hela juni månad, och det är ju kanske inte så man tänker sig att man ska ha sommar så att säga
Garnera evmed apelsinskal. Servera med potatisklyftor och grönsaker. Vispa ihop grädde, mjöl, buljongtärning, rosmarin, soja ochapelsinsaft i en traktörpanna
Börja med såsen. The post Apelsinkotletter appeared first on Matkonsulten. Red med grädde och vatten. Lägg i apelsinfiléerna och garnera med apelsinskal (och eventuellt lite persilja)
Krydda med salt och peppar. Låt koka några minuter tillsammans med köttet. Sen är det bara att servera tillsammans med den löjligt goda potatissalladen och en härligt krispig grönsallad eller lite förvällda grönsaker
Häll över juice, blandad med vatten, senap och eventuell vitlök. Servera med kokt ris eller potatis. Om kotletterna har fettkant är det klokt att klippa några jack i den så att köttet inte blir skålformat vid stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.