Citronmarineradsalmalax på friteratrispapper. Den här soppan går utmärkt attservera med räkor istället för pilgrimsmusslor för folk som har svårt för musslorna eller helt utanskaldjur för vegetarianer
Jagförknippar fest och champagne - eller mousserande vin - med varandra. Vad är då festligare än en soppa till förrätt som faktisktserveras med just det
Min finalaptopharvaltatt dö, så jag måste nu skicka den på reparation. För det första vill jag be om ursäkt för att det tagit tid innandetta inlägg kommit
Men "Crème de laCrème" serverades ju inte av Mr Poe, utansjälvklartav "Aristocats" Edgar. Crèmefraiche i den supertrendiga efterrätten "pannacotta", funkar det
Ingrédients Pour 1/2 litre de crème 2 grandes feuilles de gélatine (4 à 5 g) 250 g de lait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g de crèmefraîche liquide entière froide
Den här exklusiva, grönaärtsoppan med champagne, är en av Tore Wretmansklassiker. CrèmeNinon. crèmefraish, parmesanchips, parmaskinka krutonger, bacon etc
Créme Ninon är som mångaandra soppor väldigt enkel attgöra och du kangöraklart grunden till soppan långt i förväg, för attslippa den värsta stressen när gästernaharanlänt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.