Täck laxen meddilloch citron ochlägg några bitar smör längst upp. Jag tycker laxen är absolut godast när man ugnsbakar den i foliepaket med e n o r m t mycket dill, lite citron, salt och smör
Nu är det bara att lägga upp och gärna servera med lite potatis t. fräs upp lite smör och slunga löken i en minut, tillsätt därefter gurkan ytterligare en minut, smaka av med lite havssalt
Till laxen gjorde jag en klassisk romsås, ett måste till sådan här sorts lax, och kokt potatis. Lägg i laxfiléerna, skvätt över lite citronsaft, krydda med citronpeppar ochlägg på både hackad och hel dill
Salta och peppra laxen på båda sidorna, lägg på några dillkvistaroch en citronskiva, lägg varje laxbit i aluminiumfolie och vik över kanterna på aluminiumfolien så att allt är helt täckt
Egentligen hade jag bara velat äta en massa avocado fires till lunch, men det kändes samtidigt lite torftigt, så de fick istället agera tillbehör till min ugnsbakade lax, broccolipuré (med tahini
Skär tomaterna i klyftor, avokadon i tärningar, apelsïnen i hinnfria klyftor, resten av frukten i tärningar och Skiva eller klyfta ägget Bottna en tallrik med machesallad
lax,. Lägg upp laxen och krydda med rivet citronskal, svartpeppar, chili ochdill. ägg, Dill. Vispa ihop äggulormed vatten och värm under omrörning, antingen i vattenbad eller på platta med låg värme tills den börjar tjockna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.