Det är första gången som jag själv gör ”crashedpotatoes” men jag vet att det är väldigtpoppis bland andra matbloggare (speciellti USA) och nu förstår jag varför
Crashed potato - Superenkelt och jättegott tillbehörtillgrillat/stekt kött/fågel. Jag har inga exakta mått utan går på känn när jag gör dessa goda potatisar
Sätt ugnen på grillvärme. Tvätta potatisen och koka med skalet på, tills den är nästan klar. Lägg ut potatisarna på en smord plåt och tryck till dem med en potatisstomp, så att potatisen går sönder lite men fortfarande sitterihopi botten
Ikväll blev det vanlighederligfläskfiléi ugn tillsammans med så kallad "crashedpotatoes" och en sås med fetaost och soltorkade tomater som jag freestylade ihop
Meltingpotatoes – Saftig ugnsrostad potatis med timjan, citron och vitlök. Efter kraschad potatis är melting potoatoes det som kommer stort, om du frågar mig
Fräs dem mjuka i smör i en panna. Strö över persilja. 300 g champinjoner. 1250 g vitkål. 12 dl Kelda® matlagningsgrädde. 1½ dl hackad färsk persilja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkivachampinjonerna och strimlavitkålen. 1Tillsätt grädden, fond och majsstärkelse. Rör om och låt koka ca 2 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.