Ingredienser Portioner. 4 2 ananaser 2 msk smör 1/2 dl mörk rom 1/2 l vaniljglass 1 dl rostad riven kokos 1 krm flingsalt Italiensk maräng 3 dl strösocker 1 dl vatten 4 små äggvitor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Det finns två sätt att göra glasskrämen. Alternativ 1. (använda glasskräm som fyllning i tex tårtor) Vispa ihop mjölk och marsanpulver till vaniljkräm, ställ in i kylskåpet några minuter för att stelna
grädde (40 %). 1standardmjölk. 1äggulor (3 st). 1socker. 1mörk choklad (70 %)1. Blanda grädde, mjölk, äggulor och socker i en kastrull och sjud till en temperatur av 80 grader
Här är efterrätten som vi åt i lördags eftersom vi inte orkade äta den efter alla tapas i fredags. Det är en spansk variant på créme brulée och ända skillnaden är att den är smaksatt med citron och kanel
En god dessert som man kan förbereda i god tid. Man bränner av dem precis innan de skall serveras. Passa på att göra dubbel sats, de går utmärkt att frysa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.