Crepes kan man fylla med allsköns härligheter, både med söta och salta fyllningar. Låt stå och svälla en stund, och grädda sedan crepesen på båda sidor
Garnera medräkor efter gratinering. Blanda sparrissoppan med mjölet och låt koka upp under omrörning. Lägg crepsen med skarver neråt i en ugnssäker form, strö över osten
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Krydda med salt och peppar. Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Räkormed sting. Täck skålen med plastfolie och låt stå i kylen en timme innan servering. Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt
Mitt senaste favorit bjudmat är dessa räkorna i ugn med fetaost. Mycket jag förknippar med jul är också att bjuda hem vänner och familj på mat och annat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.