One tip is that when you have boil the pasta and pour off most of the water so I usually let the strainer with pasta hanging over the pan I cooked pasta in, pouring down the pasta and some of the liquid in the pan where you have your fried food and stir everything so it mixes then it becomes a little more like a sauce (water acts as a thickening as it´s starch in the water from the pasta) and the pasta absorbs all the flavors from the pan like a sponge
Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket i besittning
Berra och jag som hade kläder kvar efter att vi varit på en maskerad för ett par år sedan, kunde helt enkelt inte låta bli att fullkomligt ryckas med och bestämde oss för att skoja lite med värdparet
Den är enkel att göra, vilket jag inte alls trodde att den skulle vara första gången jag testade. Jobbar hemifrån idag och för att pigga upp mig själv i ensamheten äter jag en super god lunch har tänt några ljus
Här har vi en enkel, smarrig och nyttig lunch som du kan koka ihop på 10 min. Jag är helt frälst i grillad kyckling och när jag köper det så brukar jag ta bort skinnet
I dag bjuder vipå ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Visserligen så har vi pillat lite i i ingrediensprotokollet och haft i en del porter och en del svagdricka, mest för att det fanns svagdricka över från glöggbryggeriet i december
Skulle seriöst kunna leva på sötpotatis, det är så gott. Sitter nu och äter min delicous lunch som tog 50 minuter i ugn, men gud vad värt det för det är sp smarrigt
Så idag fixade jag till skivor av rökt kassler, kokt potatis & en varm krispig grönsaksröra med broccoli, zucchini, röd paprika, aubergine & gul lök som fick fräsa i lite smör, smaksatt med vitlök, pressad citron & flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.