11 tsk rökt paprika. 12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. 1Hacka två av baconskivorna fint och blanda med majonnäs och hackad basilika. 1Toppa med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika
Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Sätt fingrarna i degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med olivolja och strö över flingsalt
Smaka av med salt, peppar och chiliflakes. 11 medelstort tortillabröd (40 g). 1Mosa fetaost med en gaffel och blanda med matyoghurt, salt och peppar. 1Värm brödet och fyll med kyckling, fetaostkräm, gurka, lök och tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.