Tänk på att gräddningstiden kan skilja jättemycket mellan olika ugnar, så känn med en sticka eller kniv i mitten av formen, pastejen är klar när den är fast i mitten
Ingredienser Portioner. 16 stycken 1 kyld rektangulär smördeg (à 275 g) äggvita Fyllning 4 dl ruccolasallad (4 dl = ca 75 g) 10 soltorkade tomater i olja basilikablad 4 äggulor 2 dl crème fraiche 1 1/2 dl riven lagrad ost gärna grevé eller västerbotten 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Frasig baguette med en himmelskt god röra♥. Hetta upp en grillpanna med olivolja, lägg i brödskivorna. Lägg avokadon och rödlöken i en skål och pressa ner citron och krydda med peppar
Servera pastejenmed lättsyrade äpplen. Baka av smeten i portions- eller storformar i ugn på 175° tills pastejen har satt sig. med våra små formar tar detta cirka 15 minuter, medan en stor pastej kan kräva uppåt 1 timmes baktid
Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Socker och mjöl som smälts ihop och en blandas med kapris, torkad frukt och vinäger. Häll i ett halvt glas vatten med lite vinäger i och låt sjuda en liten stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Toppa med lite ruccola. Crostinimed tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.