Slå smeten på smörat bakplåtspapper i en långpanna. Den har varit min favorit ända sedan barndomen. Vill man göra den mindre så är det bara att halvera receptet
Börja med att mäta upp smöret och låt det stå framme och bli rumsvarmt. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
5 kruka persilja Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell. Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0
Snabbt och lätt går det att slänga ihop juicen, men disken hade gärna någon annan fått ta hand om…. Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug
Recept kan man ju alltid återgå till. På andra plats bland förra årets recept hittar ni en maträtt, en av mina absoluta favoriter – kyckling i sötsursås
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.