09 Jan. 18. 49. Twitter. Facebook. Död, dragen kyckling. 0kommentarer. Många drömmar finns om mat. Äta, laga, odla eller vad som helst med mat och jag tror att det många vill åt är det kreativa nöjet med att tillaga en måltid som verkligen får smaklökarna att falla för dig
Om man ska vara riktigt noga var det ju inte vår tupp, utan syrrans grannes i byn på landet. Död har tuppen i vilket fall varit ganska länge och legat i vår frys i väntan på tillagning
Många av er vet hur jag känner för tacos. Brr. Det jag dock kan avundas dem som idkar tacofest varje fredag är plockandet, pillandet, den lilla buffén av tillbehör och den egna matlagningen vid bordet
Hejsan vänner. Som ni kanske märkt så har jag haft ett längre uppehåll här på bloggen. Jag har genomgått en stor förändring i mitt liv och kände att bloggen fick ligga på is under tiden
Passade på att plocka några rabarber från min mammas trädgård innan höstkylan tar död på dom och då kunde jag ju lätt slänga ihop en snabb och god rabarberpaj till efterrätt
Mozartkulan gjordes för första gången år 1890 för att fira 100-årsdagen av Mozarts död. Idag är det ett klassiskt godis som vi ofta njuter av under julen, i alla fall i min familj
Fina och spröda kanelkakor. God morgon. Jag älskar att baka småkakor och tycker att det är väldigt roligt att man av en deg kan göra flera olika sorters kakor
Men för min mage är det rena döden. Jag är uppvuxen på mackor och vem är inte det i min generation. Jag kunde äta upp till fem hårda smörgåsar med kaviar varje kväll och till frukost åt jag Skogaholmslimpa med ost
Svårt det där med döden och hur man förklarar det på ett bra sätt, försökte med att den var i himmeln, för det vet hon att man hamnar när man är död, men det var ju svårt eftersom fågeln fortfarande låg där på garagenedfarten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.