Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Doppa varje boll i den vita chokaden och rotera den så att den blir helt täckt av vit choklad. Som ni kanske märkte av gårdagens bilder så gick festens tema i rosa och vitt, likväl i dekorationerna som i bakverken
Doppa varje boll i den vita chokaden och rotera den så att den blir helt täckt av vit choklad. Som ni kanske märkte av gårdagens bilder så gick festens tema i rosa och vitt, likväl i dekorationerna som i bakverken
Blåbär ochvita choklad crumble-rutor. Jag har aldrig varit med om en sommar med så mycket blåbär och jag har förstått att det inte bara är jag som upplever detta
Det fick bli vita chokladbollar med smak av vit jordgubbschoklad och en aning Limoncello. Uppriktigt sagt har jag väldigt svårt att hålla rätt på alla dessa olika dagar i almanackan - potatisens dag, köttbullens dag, fetaostens dag, kladdkakans dag, kaffets dag och så vidare i all oändlighet
Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Grahamsrutor med morötter ochvita bönor. Brödet är fantastiskt gott och har ett bra innehåll och det är roligt att se att stora brödtillverkare vågar vara nytänkande när de plockar fram nya produkter
Jag har fortfarande inte hittat torkade stora vita bönor att koka själv, vilket jag gör med alla andra bönor och linser jag äter, så jag köper faktiskt färdiga
Rör i den vita chokladen och låt den smälta. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Vita. Forma tryffeln till ovala kulor och rulla de vita i florsocker och de bruna i kakao
Skölj den vita bönorna och låt rinna av. Denna rätt blev vi bjudna på hos några vänner och såklart så ber man om receptet om något man blir bjuden på är gott och detta recept kommer garanterat bli en återkommande favorit
Tillsätt paprikan ochvita bönorna till grytan. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chili con carne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Passar så fint ihop med brysselkål, stora vita bönor, körsbärstomater och purjolök. Fyra dagar på landet och en grillfest senare, tillbaka i bloggosfären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.