Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Låt rätten sjuda sakta under lock ca 15 minuter. Ca 15 minuter att förberedaCa 15 minuter att efterstekaBilligare. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. DAGENS RECEPT 15-03-22. ca 150 g god ost i skivor. ca 150 g god ost i skivor
När den svalt är det dags för glasyren. 150 gr. Grädda nederst i ugnen i 15 minuter. 150 gr smör. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta. 1 tårta150 g smör eller margarin300 g brun farin2 ägg1 tsk vaniljsocker3 medelstora mogna bananer85 g blockchokladca 4 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 msk vattenBlanda rumsvarmt matfett med farin till en jämn massa. 150 g smör eller margarin
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
DAGENS RECEPT 14-09-04. Börja med att blötlägga lergrytan med lock ca 15 minuter i kallt vatten. Ta ut grytan och låt den stå med locket på ca 15 minuter. Ca 15 minuter att eftersteka i grytan. När du använt din lergryta ca 100 gånger är det dags att rengöra den ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.