Idag blir det en indisk linsgryta mednaanbröd, ris, myntayoghurt och äpplechutney. Låt dem svalna under bakduk och servera dem ljumna tillsammans meddhal och övriga tillbehör
Du kan bjuda den både till fest och vardags. Krydda med salt och svartpeppar och häll över soyan. Servera rätten med luftigt kokt ris och gärna extra soya att stänka över varje portion
Det här är ingen bröd man äter dagen efter det bakats, det blir torrt fort. Brödet reser sig som naanbröd ska göra, dock kan man aldrig jämföra en deg med bakpulver med en som har jäst
Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. Ingredienser. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade
Pensla med olivolja och flingsalt direkt när du tar ut dem ur ugnen. De bake-off-bröd som man hittar i de flesta butiker är visserligen ofta bra, men de här snabba naanbröden är så enkla och snabba att göra att du knappt hinner gå fram och tillbaka till affären på samma tid
Vispa upp ägget lite lätt med en gaffel och blanda med yoghurt. Dessa Naanbröd gjorde jag för ett tag sedan, så gott till Chicken Tikka Masala eller soppor
Dagensmiddag blev - pasta med bacon- & champinjonsås. Tog max en halvtimme att laga rätten och det är perfekt för mig som har lillan med, maten ska helst gå snabbt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.