Dag 6 Tisdag fest & grill
Addes mat
Addes mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • saltlake
  • 800 g rapsgriskarré
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 4 dl vatten
  • 1 riven gul lök
  • hela svartpeppakorv
  • 3 krossade vitlöksklyftor
  • 1/2 dl salt
  • 1/2 dl socker
  • rub
  • 2 msk chiliflakes
  • 1 msk timjan
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk oregano
  • 1 msk cajenne
  • 1 msk svartpeppar
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 rödlök 1 påse babyspenat
  • 2 pkt fetaost
  • 3 dl creme fraiche
  •  
  • Gör såhär
  • Blanda ihop saltlaken till köttet och låt karren få ligga och mysa i den i minst 4 timmar, innan du grillar så gör du kryddblandningen och knider in köttet med. Enkelt va!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.