3 dl
grädde med 3 msk tomatpuré, 2 knivsuddar sambal, 3 msk ajvar, 1 msk färsk hackad basilika, salt och peppar. Halvera tio körsbärstomater och strö över kycklingen. Häll såsen över och täck med riven ost. Gratinera ca 15 min på
Jag har alltid tröttnat på frukosten jag äter och efter nån dag slutar det alltid med att jag äter en smörgås och kanske dricker en kopp te, men nu har jag hittat nåt som gör att jag längtar till frukosten redan kvällen innan
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Lägg ostskivorna i ett lager på färsen, lägg på resten av färsen och jämna till den på ytan. Gott att servera med kokt eller råstekt potatis, en råkostsallad och ev lingonsylt
Stek upp fyllningen, i detta fall kycklingfilé kryddad med paprikakrydda och champinjoner - jag steker dom var för sig och låter sig kallna lite i en egen bunke/kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.