Sena blev dedetta år, men nu finns det gott om läckerheterna till skogs. Vispa ut mjölet i lite av mjölken så det blir klimpfritt, vispa i resten av mjölken, salt och ägg, vispa dock inte för mycket för då kan äggstanningen bli blåsig
Hörde rykten om att det skulle bli dåligtväder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Gör den gärna dagen innan och värm den utan att låta den koka strax innan den ska serveras. I den här varianten tror vi att densäkert även blir populär bland något äldreläckergommar
sidaelleranvänd en grönsakssvarv om du har. Lägg i en bunke och strö över. Slå av vattnet som bildats. Har du färsk mynta hemma är denperfekt att strimla och ha i
Banan & choklad vet vi ju alla är en smarrig kombination. Lycka till & trevlig helg. Jag har inte planerat att göra någon sådan till fredagsmyset men bjuder istället på en gammal favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.