Är jätte glad för att det äntligen finns en tidning med enbart vegan och rawfood-recept. Och precis som jag gått och tänkt ett tag att jag måste försöka göra egen AjvarRelish, för det är ju så gott och borde bli ännu godare hemmagjord
syrad chilisås att smaksätta med. Eventuellt också chilisås om du vill ha en starkare ajvar. Lägg paprika och aubergine på en plåt med skalet uppåt och grilla i ugn tills skalet är bränt
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Det här kan vara den godaste, enklaste och mest snabblagade lunch jag vet – äggwrap med skagenröra. Vispa ihop ägget med vatten, salt och peppar, stek i smör och låt kallna
Justera smaken med salt. Vill du inte ha din ajvar så het kan du antingen minska på antalet pepparfrukter eller rensa bort kärnorna och det vita inuti - det är där den mesta hettan sitter
Smaka av med salt och peppar. Koka bulgur i kastrull med vatten, buljongtärningar och ajvarrelish, ca 20 minuter, tills bulgurn är klar. 2 dl ajvarrelish
Eftersom inte hela burken medajvarrelish gick åt till ajvarbiffarna igår kommer här ytterligare en rätt medajvarrelish och kassler, så den inte behöver stå och bli gammal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.