Här serverar vi den på grön bädd med len citronsås. Täck med dubbelt smörpapper eller litet folie. Till fisk passar de flesta grönsaker som ärter, bönor, spenat, grönkål, broccoli och selleri
Här har vi en ny variant med vanlig vinägrettsås och med massor av kryddgrönt för färg och smak. Skölj det kryddgröna och låt det rinna av väl innan du klipper eller hackar det
En fransk grönsaksgryta, ratatouille, lagad i lergryta är verkligen värd att prövas. Eller laga ratatouille i ugnen i en vanlig ugnsform eller en glasform med lock
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
Häll upp den kalla pastan i en stor salladsskål och häll ner de hackade grönsakerna i pastan. Ingenting för nitiska bantare, men gärna för bantare med “unna-sig-dagar”
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.