Du kan låta kycklingen eftersteka på en bädd av mycket fint skurna rotsaker och grönsaker, t ex selleri, morötter, purjolök och zucchini. Då måste du tillsätta litet vatten, ca 1 dl, annars kan de lätt bränna vid i pannan.
Tillagad så här med en spännande sås blir kycklingen en riktig festrätt - sedan må det vara gäster på söndagslunch eller bara familjen runt köksbordet en vanlig vardagskväll
Blanda salt, peppar och paprika och gnid in kycklingenmed blandningen. Här steker vi den i panna ovanpå spisen och bjuder den med en läcker paprikasås spetsad med litet sherry
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.