Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Vår fyraåring tycker de är hemskt roligt att stoppa munnen nära och fånga dropparna med tungan. Då fick vi den lite halvgalna idén att döpa henne i björksav
Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igår hittade vi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Hahaha hon bara pep fram ”nom nom aahh nom” – sötisen. Jag startar nämligen nästan alltid min morgon med en smoothie (på helger kan jag skoja till det och göra våfflor istället) och Juli har nog blivit van att se mig med mixerstaven i högsta hugg
K. l. a. d. k. o. r. t. f. i. ä. e. n. s. g. m. 1. 4. b. u. 2. 0. 5. ,. 9. E. j. c. h. v. p. å. T. G. 6. ö. 3. (. ). U. *. S. y. R. B. H. 7. L. w. I. V. /. -. 8. A. D. C. P. O. M. E f
En kalori är alltid en kalori oavsett var den kommer ifrån – men matvaran i sig kan vara ett ”nyttigare alternativ” då den kan innehålla vitaminer och mineraler
Gör den gärna en vecka i förväg så att den får mogna. En stark och mycket god senap som passar perfekt med julskinkan, receptet kommer ursprungligen från Karin Fransson
(Vill igen tala om att varken dieten eller sopprecept är mitt utan att det finns på nätet på flera ställen om man söker på dieter / viktminskning under namnet underdiet, undergryta och även liknade med namn som soppdieten
OBS – granskott påverkar & stimulerar njurar, så lider du av njursjukdom eller är gravid ska du vara försiktig med att äta granskott eller skott från tallträd
Enkel och god, precis som söndagsmat ska vara. Red såsen och ha i örterna i slutet. 1 burk milda smaksatta creme fraice, vitlök och örter2. 35 g(en ask) findus frysta örter provencale, tinatSaltSvartpeppar. 1 burk milda smaksatta creme fraice, vitlök och örter. 35 g(en ask) findus frysta örter provencale, tinat
Blanda allt i en ren tio-litershink, täck med plastfolie som du gör små hål i – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.