Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Fisk bör aldrig få vänta påatt bli serverad. Koka broccolin i lättsaltat vatten några minuter - spenaten behöver bara tinas och värmas om du använder djupfryst
Jaha, då var det alltså dagsatt fira igen. Receptet kommer från duktiga Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos och är ett recept jag kommer att använda även i framtiden
Lova att ni testar detta. Vänd sedan ner färsen igen och slå på spadet från ananasen, krossade tomater samt fond, riven ingefära, färsk chili, honung, vinäger och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.