Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbilden och jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
När mjölken är hyfsat varm, varm nog attsmälta chokladen, tar du av den från värmen. Tag ut glaset ur kylen och placera i varmt vatten med pannacottan i
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utantillsatt surdegskultur. Det blir saftigt, näringsrikt, basbildande och eftersom att det är surdegsbakat så gör det att kroppen bättre kan ta upp mineralerna i brödet
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Som ni sett på Facebook har jag redan ätit min första vörtbrödssmörgås med julskinka i år
Dela tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt. Om man vill kan man passera allt genom en sil för en riktigt slät sås – oavsett vilket är smaken otrolig
När det gäller vardagssysslorna här hemma försöker vi dela upp det som ska göras mellan mig, mannen och de två största barnen, Gustav har sina sysslor han också men i lite mindre skala
Annars är det bättre attsnittaav en kvist och hänga en flaska på, de skadar trädet mindre. Då fick vi den lite halvgalna idén att döpa henne i björksav
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.