Det enda du behöver göra är att nudda vid håret så får du olika informationer. Frys ner flaskorna och ta upp för användning allt efter behov, juicen drickes ospädd cirka en halv dl och därmed har massor av vitaminer kommit er till del
Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar. Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd
Deladet här. Att lämna demför tre-fyra timmars utevistelse innan lunch utan något i magen skulle ju vara minst sagt oschysst både mot barnen och personalen
Det är allt från müssli och fiskgryta till after eight tårta som vi fått låna från hennes receptlåda och det är inte illa att ha en egen receptleverantör, perfekt när vår egen inspiration sinar då och då
Har sagt att de absolut inte får korkas upp förrän jag kan ta mig ett eller två glas Tillbaka till dagens pasta som görs på Cannellonirör, men finns inte det i er butik, går det lika bra att använda färska lasagneplattor, som ni delar, fyller och rullar ihop
SURDEGSDAGS. Jag gillar hösten, det är en härlig tid med tända ljus och mustiga grytor, surdegsbröd och för att inte nämna att man snart får börja baka inför julen
D. e. t. ä. r. d. a. g. s. b. ö. j. n. u. v. m. l. o. T. f. å. c. p. –. h. i. k. -. ). G. B. x. ,. E. I. 1. 0. 3. V. C. 2. /. 5. 4. F. (. P. S. L. 7. J. H. y. R. 9. W. M. K. O. A. w. t D. d l
En mer nostalgisk bulle än kanelbullen är svår att hitta, och även om det finns massor av mer exklusiva varianter med lyxiga fyllningar föredrar jag ofta en vanlig traditionell bulle gjord på en riktigt god deg och där man gärna slösar lite med fyllningen
Färsksaltade kantareller, dvs inte förvällda innan saltningen. Här är fyra sorters saltade svampar som jag ska leka med på olika sätt och skapa spännande och goda vegetariska röror och inläggningar till julbordet
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Sist men inte minst hade Cecilia Duberg (Coach inom hälsa och prestation, har en spalt om mental hälsa i fitness magazine som jag gillar starkt) en föreläsning om att nå mål, drivkrafter, hinder, vilja och hur man ska göra för att klara av det man vill (dvs mål), verkligen superbra, fick med mig en massa smarta tankar som jag kommer ha användning för i framtiden
Jag fick faktiskt stoppa Magda fördetkändes som om hon fick i sig alldelesför mycket. Ja, det var dagsför lite vardagsmat efter allt tävlande i kyckling, matlagning med Mannerström, springande på event
Och förra året så testade jag att baka något nytt, nämligen en Semmelkrans och det var himla bra för då kan var och en skära upp så stor del man vill ha av kransen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.