Här nedan följer först länkar till de glutenfria brödsorter jag tycker passar bäst till kräftorna. Senaste veckan har jag tillbringat i vackra Sörmland, i Lennarts hyrda stuga på Klämmingsbergsbadets Camping utanför Gnesta
Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar. Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd
Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Vi tog tag i ett av de bokmärkta efterrättsrecepten i fredags, det var Anki som slog till och gjorde en chokladmousse som vi hittat i ett annat kök, nämligen Momas
Onsdagspasta. det är ni värda Själv har jag varit enormt sugen på rött vin, och när Herr O fyllde år för några veckor sedan fick han två flaskor AMARONEVINER i present
SURDEGSDAGS. Jag gillar hösten, det är en härlig tid med tända ljus och mustiga grytor, surdegsbröd och för att inte nämna att man snart får börja baka inför julen
D. e. t. ä. r. d. a. g. s. b. ö. j. n. u. v. m. l. o. T. f. å. c. p. –. h. i. k. -. ). G. B. x. ,. E. I. 1. 0. 3. V. C. 2. /. 5. 4. F. (. P. S. L. 7. J. H. y. R. 9. W. M. K. O. A. w. t D. d l
En mer nostalgisk bulle än kanelbullen är svår att hitta, och även om det finns massor av mer exklusiva varianter med lyxiga fyllningar föredrar jag ofta en vanlig traditionell bulle gjord på en riktigt god deg och där man gärna slösar lite med fyllningen
Nu är det dags att äta kråka – därav förklarar jag våren här. Det börjat lite tradition att när våren är i skeende tågar vi iväg mot Tennstopet för att smaska vårkråka
Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagen på er)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.