Sen är det bara att slänga indemi ugnen direkt när du kommer innanför dörren. Sen hadevi all tidivärlden att läsa en saga, rita och titta på en filmi hop
Fördela smeten till ett jämnt lager. Fördelar glasyren jämnt över hela kakan. Blanda ihopmandelmjöl, kokos mjöl, bakpulver, salt, vaniljpulver och kakao i en bunke
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigttidskrävande och pillrigt så det är intealltidtidenfinns att fixa med sådant
Låt sedan bröden svalna under bakduk och förvaradem gärna i en plastpåse till dagen efter, då blirdem som bäst, även om jag aldrigrekommendera att förvara bröd i plastpåsar annars
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. J. a. g. v. e. t. n. o. m. j. h. r. s. k. d. å. f. ö. u. ä. V. l. c. p. y. x. 2. 0. 8. -. 9. b. ,. S. R. D
Väldigtförlåtande med andra ord, och egentligen lätt att göra. Bearnaise, hollandaise och majonnäs i all ära, men den här såsen är perfekt till vårens alla primörer, kött och fisk
Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet. vetemjöl. (Råsocker smälter inte ut lika mycket som detvanliga strösockret)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.