Är helt uppenbart inne i en hardcore scones-period just nu och bakar scones mest varenda lediga dag. Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Hursomhelst så snubblade jag över ett recept på ett par super enkla, snabba och dessutomhälsosamma kokos-bars hos den grymt inspirerande bloggen Fixa Själv och vart bara tvungen att testa
Själv har jag bara tagit det lugnt, tränat lite och fixat lite här hemma. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Gott, nyttigt och enkelt, så vill man ju att detmesta ska vara. Jag vill veta vad det är jag stoppar i mig och ser gärna att det är lite åt dethälsosammare hållet
Jag tycker om mandelmassa lite för mycket. Ungefär så mycket att jag kan äta mandelmassa rakt av och alltid tar lite (läs mycket) extra av det vid bakande av mandelmassiga bakverk
Jag brukar för detmesta köra på den gamla vanliga degistivebotten, ibland peppar- eller havrekakor. Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar
Vilken start på denna nya vecka med strålande sol. Man kan ju inte annat än älska denna årstid. Man har så mycket roligt att se fram emot samtidigt som de bara blir varmare och härligare ute
Dulce de Leche. Akta så inte burken explodera. Den kan göra det om vattnet inte täcker hela burken. Vispa ihop smör socker och vaniljsocker i en medelstor skål på medelhastighet tills det är ljust och fluffigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.