Jag har ännu inte hittat DenBästaPizzadegen, för jag tyckte den här jäste upp för mycket. Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela upp den i portionsbitar
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Denbästa faktiskt. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser
Men denna gången blev degen till pizzan riktigt bra, jäste väldigt bra. Bästa. pizzadegen. Om du vill spara en del av degen kan du frysa ner den i en oljad påse
Vad hon inte vet är att hon äter valnötter mest varje morgon i den här granolan som hon älskar. Bästa sättet att lura i barnen nyttigheter är via en granola
Mät upp mjölet, salta, bakpulvra i en seperat bunke och blanda runt. Blanda mjölk och olja tillsammans i en bunke och fyll sen succesivt på med mjölblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.