Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Krydda kycklingfiléerna på båda sidorna med dennablandning. Stek kycklingen i lite olja så attden får lite färg på båda sidorna, ta upp den och lägg den åt sidan (denkommeratt stekas färdigt i ugnen senare
Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta. Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk
Denna blev som en korsning mellan vanlig aioli och pesto nästan. När man gör aioli så är det viktigt att alla ingredienser har samma temperatur för att undvika attden skär sig
Det bästa av allt är attden är så enkel att göra och attden är så jääkla god. Det bästa av allt är attden är så enkel att göra och attden är så jääkla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.