Morgonen inleddes med dennästsista detoxdrinken för denna kur. Men jag vet inte vart tiden rann iväg för när jag satte mig ner för att avnjuta min lunch insåg jag att jag bara hade åtta minuter på mig tills jag hade utvecklingssamtal med chefen
Jag sa ju att jag skulle få tjata om det med, tänk så rätt man får jämt *suck* Påminde kundvärden (som det så fint heter) om det förra torsdagen och han sa att det skulle bli gjort den här veckan
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sistatiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
- ♥ - ♥ - ♥ -Färgen på soppan ser lite blaskig ut men vad gör det när den var så GOD. - ♥ -För den som är intresserad av kcal-innehållet - ca 300 per portion
Vi kan rekommendera den till er som är intresserade av ekologisk vegetarisk eller laktosfri mat och är sugna på ny inspiration eller helt enkelt behöver hjälp i vardagen med matplanering
Räkröran som serverades till bakpotatisen den här gången kan såklart serveras till det mesta. Nu är det definitivt sista chansen för de här gamla knölarna
Varje år lanseras nya glöggsorter, den ena mer fantasifull än den andra. Bäst tycker jag om Dufvenkroks glögg med whiskysmak eller den som smakar konjak
Det sägs att ingenting är omöjligt, men när man ser laxens envisaförsök att forsera det sista hindret på vägen, den överväldigandeoch kraftfulla forssen "Laxforssen" kan man bara konstatera attlaxen kommer hit men inte längre på sin färd
Denna gång har vi en champagne av Françoise Bedel i glasen. Till detta provar vi ostronporter och den fungerar bra till ostron à la naturell men då vi alla runt bordet föredrar att njuta dessa tillsammans med en vinägrett eller citron passar nog en bubblande champagne bättre
Vi tog tunnelbanan ut till Williamsburg i Brooklyn i förrgår och njöt av den vackra utsikten. Idag är som sagt sistadagen och vi ska precis åka och träna och sedan blir det lite shopping innan middag och kanske ett glas vin med vännerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.