Vispa äggen med salt och sötningsmedel och blanda med hacket och kesellan. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och skrapa ned smeten i en smord ugnssäker form som rymmer ca 1 1/2 l. Grädda i ca 25 minuter och servera kakan lätt avsvalnad med bär
Kaffegelé. Serveras gärna med lite färsk frukt. Kaffegelé. 1/3 tsk av påsen ovan med vegegel. Häll i formen medkaffegelé, ställ in i kylen och låt stå där i minst 2 timmar. 1/3 tsk av påsen ovan med vegegel
Vispa äggen med salt och sötningsmedel och blanda med hacket och kesellan. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och skrapa ned smeten i en smord ugnssäker form som rymmer ca 1 1/2 l. Grädda i ca 25 minuter och servera kakan lätt avsvalnad med bär
1. 5. F. e. b. 6. T. w. i. t. r. a. c. o. k. B. l. y. s. p. n. m. d. f. g. é. 0. D. j. å. A. h. ä. v. u. ,. ö. J. S. x. 4. -. K. 3. L. V. N. 2. /. H. G. P. , t. k o. c m. s t. d l
Ett recept med riktig choklad i. För extra sockerrus kan man göra en enkel chokladsås, hälla den över kakan och garnera med minimarshmallows och hackade nötter
Det blev lite väl mycket dessertkaka av det hela. Jag har alltid gjort Scones med filmjölk. Frågan är om inte dessa till och med blev lite bättre än mina vanliga
Den lena vita moussen med distinkt kaffesmak fick ett lock av mörkbrun glansig kaffegelé. Kaffemousse har jag försökt mig på tidigare, med mindre lyckat resultat
Häll på fyllningen och täck med den andra bottnen. Sikta över florsocker och garnerna med hallon. Rita två rundlar efter en form med löstagbar kant, ca 24 cm på bakpapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.