Receptet ärdet gamla vanliga. Jag vågade inte ha i för mycket hallon eftersom jag var rädd att det skulle rinna ner saft så tårtan skulle bli rosa, men nog smakade det hallon ändå
Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
I morgon ärdet fredag. Kan inte minnas att det var såå gott somdet var i går. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen ärsom sagt gott, men detär ändå tillbehören som gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.