Jättegod och lär bli tillbehör till det mesta under veckan. "Mamma kan vi inte grilla. " Klart man blir sugen när vårluften för med sig den goda doften av grillat mellan trädgårdarna
att äta soppa en dag som denna då det både snöar, haglar och regnar. Så över till soppan, kanske ingen överraskning för er att det blev en Gulaschsoppa som hamnade i våra sopptallrikar
Detbörjar närma sig jul med stormsteg. Ska nog vara ärlig och säga att jag många gånger kan tycka att själva julafton kan bli lite överskattat, men visst är det stämmning
Är det dags att börja baka inför höstens olika högtider. Det blir leverpastej och några gurkskivor på. Det blir att baka några olika sockerkakor till kommande helger
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Svensk biffstek med lök- Här var det olika varianter på lök, inlagd, friterad och brynt och framförallt blev jag förtjust i potatiscreme med granbarksost
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.