Så för att vända entråkdag till något betydligt roligare fick det bli endag köket, bland kastruller, vispar och en massa gottigt, bara sånt som gör mig på betydligt bättre humör
Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Nu är detlördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla mendet är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Till en god kycklingfilé så brukar jag ofta servera en krispig och smakrik coleslaw, så ävenidag. Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rättenpå slutet
Naturligtvis blevdeten åktur ner till rökeriet där korvar och spegeskinkor,. Happy fredagpå oss alla, och vilken makalöst solig, fin och varm fredagdet har varit och fortfarande är, rena rama sommardagen
Har sonen kompisar påvardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagenpå er)
)Än så länge har det inte blivit något kött eller kyckling till, vi åt på Rost häromdagen och då blevdeten skiva kallrökt lax till, men annars har det bara varit grönsaker, som protein har vi tagit växtbaserade val
Brödet är klart när det är gyllenbrunt och låter ihåligt när en knackar pådet. Om den verkar för torr kan du tillsätta en msk vatten, och sedan en till om det inte hjälper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.