Ingen har väl missatPulled porkens framfart Sverige förra året (fast det har lugnat ner siglite nu tycker jag) och det har dykt upp lite andra varianterikyldiskarnailivsmedelsbutiker, som pulledchicken och pulled beef
Om jag någon gång startar en pub så skall denna macka finnas på meny, det kan jag lova. Jag använde Hunts bbqsås för att den har en rätt markant vinägersmak, om man istället tar t ex Sweet Baby Rays så kommer det att bli bra sött och då kan man behöva ha ilitevinäger för att balansera smakerna
Jag har gjort pulled pork flera gånger och detblir mycket gott. Detviktigaste där är barbecue såsen. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
För oss var det ganska enkelt svar… Pulled Pork. Men jag gillar när köttet blir så där mört så det bara faller isär… Det gjorde kycklings också fast inte alls på samma sätt som köttet gör
Pulled pork har jag gjort flera gånger, men förra helgen blevdetPulledchicken för första gången. Man kan absolut använda en färdigbbq-sås, jag gör det ofta, men det är allt literoligare att göra en egen
Vänd köttet någongång och se till att detinteblir för torrt då pyttsar lite vatten i bara. Själva namnet låter väl inte så gott dragen gris men det kommer att blismarrigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.