Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Nu hade vi inte eld här hemma men en bordsgrill och det blir också gott
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
När jag jag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
varken köpt, gjort själv eller bjudits på. Detdär med smoothies. antagligen kräkas för de är så äckliga eller tömma magen på andra sätt av kicken den får av alla ingredienser
Jag som är galet höjdrädd klarade det också. Det gäller att bearbeta sina rädslor. Hur coolt som helst var det att åka upp på Bangkoks högsta skybar 64. Det var ju bara 249 meter o jag har ändå övat mig när jag var med mamma o Bella i Rocka Faller Centre hälsade på Bella i NYC
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.