Detvietnamesiskaköket är verkligen en guldgruva. Det känns interiktigt som Sichuan, ännu. Lätt, friskt och spännande med fermenterade, syrliga och söta toner
Okej, att posten luktade ljuvligt när jag fick kryddor från Amy i ett brev, men det är ingenting mot hur himmelsktdet doftade när jag sedan använde en del av kryddorna imatlagningen
Så för att vända en tråkdag till något betydligtroligarefickdetbli en dag köket, bland kastruller, vispar och en massa gottigt, bara sånt som gör mig på betydligt bättre humör
Vi börjar veckan vegetariskt, helt enligt Meatless Monday konceptet, och vi gör det med hjälp av en squashgratäng smaksatt med bland annat fetaost och basilika
Istället för Ullared blev det bakdag och riktigt goda smörgåsar. Blanda med övriga torra ingredienser. Efter jag plockat runt i alla jullådor och brustit ut i små glädjetjut titt som tätt började det kurra i magen
Det kan hända att det är något helt nytt vikommit på och har viintedet så får ni hojta. Okej, gör er redo för ett supergott alternativtill fredagstacosen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.