Jaghar tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Som jag tidigare skrev odlar vi zucchini här i trädgården och om jagförståttdet rätt är det skotten som först utvecklar blommor där stammen sedan blir den färdiga grönsaken
Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Detfår regna när det vill men inte när det är skolavslutning. -) Idag i höstrusket bjuder jag på grova rågkakor, fördet passar så bra till en kopp med varmt te
Det blir två stycken plåtar av den här satsen. Dethär momentet är också bra att ha klart i förväg. Det tar inte så lång tid, men dethär momentet kan stå redo ( uppmätt i kastrull ) så behöver inte den uppvispade äggvitan vänta så länge
Det är ett litet tips på tankesätt som funkar förmig och säkert för dem flesta andra också. Den kalla, krispiga, syrliga och krämiga coleslawen bryter av perfekt mot den varma smakriga kycklingen toppad med den feta osten och baconet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.