Sätt mixerstaven i botten. 1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Låt degen hellre vara lite kladdig än fast och torr. Väljer du att värma på degvätskankan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Tema halvfabrikat den här veckan känns det som, men det var lite sådet var förra veckan hos oss. Egentligen kan jag inte förklara varför jag vid de här stresstillfällene tar till pannkaksmix till raggmunkar när jag aldrig använder det till vanliga pannkakor
Mixa nötterna en stund, men inte sådet blir mjöl utan det ska vara lite bitar att tugga på. Blanda ner lakrits, kakao och vanilj och mjölet så konsistensen blir bättre sådet går att rulla bollar
ledig dag, plugga/ jobba hemma, sjuka barn eller vad det nu kanvara mitt i veckan. Ligger på en spikmatta på golvet och försöker lindra ryggen och förklarar för Leo & Carl att mamma har ont i ryggen och inte kan lyfta dem
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut attvara klara innan avbryter man bara tidigare
kanvaradet godaste jag bakat och allt socker och glutenfritt. Och bli nu inte skrämda över attdet ser ut attvara ett långt och krångligt recept, för det är faktiskt superduperlätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.