Det ska ärligt medges att jag köpt en och annan färdig tårtbotten. Att baka är inte riktigt min grej, jag gör gärna efterarbetet med dekorering och fyllning
Jag älskar att testa nya tekniker och har en förkärlek till fantasiblommor. Jag ÄLSKAR detaljer och kan sitta och pilla med dekorationer precis hur länge som helst, därav detdetaljerade mönstret runt tårtan
På måndag är det panerad fisk med grädfilsås. Men mina kollegor på skolan ska ha all cred, alla mina nya idéer första dagen togs emot med väldigt positiv inställning
Den varma och krämiga chévren tillsammans medbrödet, söt honung, balsamico, ruccola och lite nötigt rostade pinjenötter är en grym kombination som slår det mesta
Vispa ihop äggula med lite grädde och tillsätt det i grädden, det får inte koka. Lägg en sträng av blandningen på brödet och lägg på en rulle hamburgerkött
Hallå bloggisar,Igår gjorde vi trädgården fin för vintern och efter det en shoppingtur till Bromma blocks, köpte ett par nya stövlar på Ecco, sjukt sköna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.