Misters rökplats med nya numren av "Allt om Whisky" och "Whisky & Bourbon". Nu kommer det ytterligare ett inlägg om inlagd sill, men vi lovar att det blir det sista på ett tag nu, i alla fall fram till julen nalkas
I det här inlägget ska jag ta upp hur man ska koka perfekta ägg. Men det kan vara klurigt att få den rätta konsistensen på ägget, ibland blir det för löst och ibland för hårt
Salta och servera med laxrillettenÖvriga ingredienserSalladsblad (smaksatta med olivolja, citronsaft och salt)Pink Lady äppel, tunt skivad*Krispigt bacon*Pink Lady äpplen är enligt mig den perfekta äppelsorten
Koka upp vattnet och lägg ner kokosfettet så det får smälta. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och fördela ut smeten över hela plåten med hjälp av en slickepott som du först sköljer i kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.