De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Låt detta stå och marinera i kylen ett par timmar för mer smak. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Kanske är det ovanstående kaka, eller någon av alla de andra bakverk jag provsmakat och bakat under tiden för trädgårdscafeet som fick jeanstyget att kännas extra tight
Vår egen katt som aldrig är utomhus satt i fönstretoch tittade på. När jag i morse satt ute i solen och åt frukost spatserade en katt resolut in i det öppna växthuset
Jag har en tendens att överdriva skaldjursdelen i den här soppan, allt är ju så gott, egentligen behövs det bara räkor, men i min soppa brukar det slinka ned både kräftor, pilgrimsmusslor, vanliga musslor, crabsticks och en och annan bläckfiskring
Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.