Det söta påskbordet
Silverkant
Silverkant
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 18-24 cm form
  •  
  • Botten
  • 154 g oreos (1 paket)
  • 75 g smält smör
  •  
  • Fyllning
  • 400 g cream cheese (jag använder alltid philadelphiaost)
  • 250 g mascarpone
  • 150 ml vispgrädde
  • 100 g strösocker
  • 1 tsk vaniljpasta eller vaniljextrakt
  • Rivet skal och saften från 1 apelsin Några droppar gul hushållsfärg
  • 2 st äggvitor
  • 400 gram mandelmassa
  • 250 gram vit choklad
  • 1,5 dl florsocker
  • 2 msk lemon curd
  • 2 msk hallonpuré (mosa hallon genom en sil)
  • 1 tsk vaniljextrakt eller
  • vaniljpasta
  • skal från 1 citron
  • 1 tsk vaniljextrakt eller
  • vaniljpasta
  • Fördela smeten i de förberedda formarna och grädda
  • 20-30 minuter mitt i ugnen. Ta ut från ugnen när de är klara.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.